Prodej a výroba flexibilních nádrží - Frýdek - Místek - HuráBazar.cz

Nabízíme celkem 13297 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma




Možnost registrace

Moje inzeráty




Hlavní stránkaStavba a zahradaOstatníProdej a výroba flexibilních nádrží - Frýdek - Místek

Prodej a výroba flexibilních nádrží

Nabídka - [26.03.2023] Smazat / Editovat / Topovat

FlexiNádrž - Výroba a prodej flexibilních nádrží do jímky i studny

Představujeme vám FlexiNádrž - revoluční řešení pro vytvoření retenční nádrže ze staré nefunkční studny nebo jímky! Naše flexibilní nádrže jsou navrženy tak, aby se přizpůsobily vašim konkrétním potřebám a požadavkům. Ať už potřebujete zvětšit kapacitu své stávající jímky nebo využít nevyužitý prostor ve studni, FlexiNádrž je tou nejlepší volbou pro vás.
Naše flexibilní nádrže jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které zaručují dlouhou životnost a odolnost vůči vnějším vlivům. Navíc díky naší špičkové technologii a odborným znalostem v oblasti výroby flexibilních nádrží, jsme schopni vyrobit nádrže na míru dle vašich specifických požadavků.
Nečekejte déle a objednejte si svou FlexiNádrž ještě dnes! Uvidíte, jak snadno a rychle proměníte svou starou studnu či jímku v užitečnou retenční nádrž.
1. Ušetřete peníze: Využijte svou starou nefunkční studnu nebo jímku a proměňte ji v retenční nádrž bez nutnosti investovat do nové stavby.
2. Na míru: Naše flexibilní nádrže jsou vyrobeny přesně podle vašich požadavků, což zaručuje perfektní přizpůsobení vaší jímce či studni.
3. Kvalita a odolnost: FlexiNádrže jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů, které zaručují dlouhou životnost a odolnost vůči vnějším vlivům.
4. Snadná instalace: Díky našemu jednoduchému systému instalace můžete mít svou novou retenční nádrž hotovou během krátké doby.
5. Šetrné k životnímu prostředí: Využitím FlexiNádrže přispíváte ke snižování zátěže na kanalizační systém a pomáháte tak chránit naše životní prostředí.
Objednejte si svou FlexiNádrž ještě dnes a začněte plně využívat potenciál vaší staré studny či jímky! https://www.jezirka-izolace.cz/



NáhledNáhledNáhled

detailní fotografie


Jméno: Naděžda Roiková
Kontakt: Kontakt formulářem
Telefon: +420721481038
Lokalita: Frýdek - Místek
Cena: 2 200 Kč
Zobrazeno: 27 x

Všechny inzeráty uživatele
Označit špatný inzerát
Označit chybnou kategorii inzerátu
Vytisknout inzerát
Doporučit kamarádovi


Kontaktujte inzerenta









TOPlist